Beveiligingsoplossingen

Nieuws

Altijd een veilig verbinding op afstand

Door de komst van IP netwerken is het mogelijk geworden op afstand contact te hebben met uw woning of het bedrijf.

Lees meer »

Projecten

Inbraakbeveiliging in Villa te Rotterdam Nesselande

De beveiligingsoplossing is volledig in harmonie met de stijl van de villa door de combinatie van ingebouwde bedieningspanelen, design 'ruimtelijke melders' en 'aan het zicht onttrokken' contacten.

Lees meer »

Wat is mogelijk

Aangepast op uw huis
Het ccs alarmsysteem is veilig én mooi. Het alarmsysteem past in elke interieur en is volledig in te bouwen. Ook zijn er speciale designmelders waardoor het systeem niet opvalt in uw woning.

De alarmmeldingen van het alarmsysteem worden verzonden via een supersnelle internetverbinding met eventueel een mobiele datalijn als back-up. Ook is het mogelijk om bij een melding direct een SMS bericht te ontvangen.

Bij een alarmmelding kan worden gekozen voor een melding naar een professionele alarmcentrale. Daarnaast is een stil of luid alarm mogelijk met eventueel flitslicht of sirenes.

Het in- en uitschakelen van het alarm kan op drie manieren. Naast de elektrische sleutel of de code op het alarmsysteem is het voor een nog hogere veiligheid mogelijk een combinatie van een code én een elektrische sleutel toe te passen. Lees alles over de bediening.

inbraakbeveiliging alarmsysteem

U kunt bij het in- of uitschalen van uw alarmsysteem ook automatisch uw verlichting of zonneschermen bedienen. Lees alles over huisautomatisering.

Vragen of interesse? Bel 010 442 67 42 of neem online contact op.