Beveiligingsoplossingen

Nieuws

Intelligente software voor camera’s

De beveiligingscamera of bewakingscamera wordt steeds slimmer. De rol van de camerasoftware is steeds belangrijker geworden sinds de komst van de netwerk IP camera's.

Lees meer »

Projecten

Hoogwaarde camerabewaking voor Vereniging van Eigenaren 207

Voor de parkeergarage en de verschillende toegangen van het complex van Vereniging van Eigenare VvE207 uit Rotterdam heeft Q-Vario camerabewaking gerealiseerd.

Lees meer »

Altijd bewaking

Zien wat normaal onzichtbaar is
Met bewakingscamera's kunt u de omgeving van uw pand eenvoudig in de gaten houden. De camera's volgen namelijk onvermoeibaar alle gebeurtenissen rondom uw pand of op uw terrein. De beelden hiervan kunnen bij inbraak of bij delicten als bewijsmateriaal worden gebruikt.

Camera beveiliging - software voorbeeld

De beelden van de beveiligingscamera's kunt u eenvoudig bekijken op uw computer, smartphone en tablet. Daarnaast kunt u de beelden opslaan op diverse datadragers zoals een USB stick of DVD.

Hoelang mogen de beelden worden bewaard?
Hoelang beelden bewaard mogen wordt hangt af van het doel waarvoor deze gebruikt worden. Zolang het noodzakelijk is voor het doel (bijvoorbeeld inbraakpreventie) de beelden te bewaren, mogen de beelden binnen bepaalde grenzen bewaard worden. U dient dit wel duidelijk kenbaar te maken aan uw personeel of bezoekers. In bepaalde gevallen moet het opnemen van beelden worden gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. 

Extra informatie bewaren beelden
Lees Artikel 10 van de Wet bescherming Persoonsgegevens
Lees artikel over vrijstelling van melden camerabewaking aan het CBP

Uw pand, terrein of openbaar gebied bewaken met camera's? Bekijk de mogelijkheden.

Vragen of interesse? Bel 010 442 67 42 of neem online contact op.