Beveiligingsoplossingen

Nieuws

Intelligente software voor camera’s

De beveiligingscamera of bewakingscamera wordt steeds slimmer. De rol van de camerasoftware is steeds belangrijker geworden sinds de komst van de netwerk IP camera's.

Lees meer »

Projecten

Camerabewaking Villa te Lansingerland

Camerabewaking wordt steeds vaker ingezet bij de beveiliging van woonhuizen. Zo ook bij deze woning te Lansingerland.

Lees meer »

Wat is mogelijk

Op uw wensen afgestemd
De kwaliteit van beveiligingscamera's is de laatste jaren sterk verbeterd. Hierdoor kan de omgeving van uw huis tot in detail in de gaten worden gehouden.

Uw camerabeelden onderweg bekijken op uw smartphone behoort ook tot de mogelijkheden. Door de camera's aan te sluiten op een internetverbinding kunt u overal de beelden live bekijken.

camerabewaking - Camera beveiliging

De camera als beveiliger
Camera's kunnen in bepaalde situaties zelfs alarm slaan. Ook kunnen deze slimme camera's zich automatisch aanpassen aan de veranderde situatie. Zo kan de camera inzoomen wanneer er bijvoorbeeld een onbekende uw tuin in loopt als het alarm is ingeschakeld.

Nieuw! Draadloze cameraverbindingen
Beveiligingscamera's kunnen ook zonder bekabeling worden geplaatst. Door middel een speciaal professioneel Wi-Fi netwerk worden de beelden van de camera direct doorgezonden naar het opslagpunt. Dit kan voor bestaande situaties of wanneer grote afstanden overbrugd moeten worden, veel kosten besparen. Vooral bij buitensituaties kan hierdoor bespaard worden op de vaak hoge kosten voor het aanpassen van de infrastructuur.

Wilt u personen herkennen op de camera of juist alleen de omgeving in de gaten houden? Lees alles over de juiste toepassing.

Vragen of interesse? Bel 010 442 67 42 of neem online contact op.