Beveiligingsoplossingen

Nieuws

Domotica trend: Meer comfort en veiligheid in uw woning

Een opkomende trend is het toepassen van domotica in woningen. Steeds vaker worden woningen uitgerust met domotica oplossingen om het comfort, de flexibiliteit en de veiligheid in de woning te vergroten.

Lees meer »

Projecten

In opdracht: Domotica en inbraakbeveiliging villa Lansingerland

In opdracht van Bouwbedrijf van der Knaap Wordt in de eerste helft van 2013 in Lansingerland een luxe villa gerealiseerd.

Lees meer »

Bespaar energie

Automatisch energie besparen
Automatisch energie besparen met huisautomatisering. Door bewegingsmelders te koppelen aan de verwarming wordt automatisch alleen die ruimte waar u bent verwarmd. Dat betekend minder energie verbruiken met hetzelfde comfort. 

De home control installatie is zelf lerend. Na verloop van tijd weet de home control wanneer het huis wel of niet verwarmd moet zijn en dat de lampen bijvoorbeeld altijd na tien uur uit kunnen. Lees meer over de bediening.

domotica energieverbruik woning

Bespaar tot wel 18 procent
Diverse studies tonen aan dat gezinnen 5 - 15% kunnen besparen op het energieverbruik door er bewust mee om te gaan. Een recente studie van TNO Delft toont aan dat een gezin tot wel 18% kan besparen door gebruik te maken van automatisch verwarmen via huisautomatisering.

Vragen of interesse? Bel 010 442 67 42 of neem online contact op.