Beveiligingsoplossingen

Nieuws

Domotica trend: Meer comfort en veiligheid in uw woning

Een opkomende trend is het toepassen van domotica in woningen. Steeds vaker worden woningen uitgerust met domotica oplossingen om het comfort, de flexibiliteit en de veiligheid in de woning te vergroten.

Lees meer »

Projecten

In opdracht: Domotica en inbraakbeveiliging villa Lansingerland

In opdracht van Bouwbedrijf van der Knaap Wordt in de eerste helft van 2013 in Lansingerland een luxe villa gerealiseerd.

Lees meer »

Bedien je huis

Maak uw huis nóg comfortabeler
Uw verlichting inschakelen met uw smartphone of automatisch de gordijnen sluiten bij vertrek? Met huisautomatisering is het allemaal mogelijk. Met de home control kunt u op één plek eenvoudig verschillende elektrische systemen in uw huis bedienen.

domotica huisautomatisering bedien je huis op een plek

Naast de verlichting kunt u ook op afstand de temperatuur aanpassen. Hierdoor is het ook mogelijk om de temperatuur in afzonderlijke ruimten te regelen. Door de temperatuur automatisch te laten regelen kunt u besparen op energie. Lees alles over automatisch energie besparen.

Vanuit uw stoel al uw elektrische apparaten bedienen zoals ventilatie, gordijnen en zonnewering. Huisautomatisering maakt uw huis nóg comfortabeler. Lees alles over de bediening.

Vragen of interesse? Bel 010 442 67 42 of neem online contact op.