Beveiligingsoplossingen

In opdracht: Domotica en inbraakbeveiliging villa Lansingerland

domotica huisautomatisering villa berkel en rodenrijs

In opdracht van Bouwbedrijf van der Knaap Wordt in de eerste helft van 2013 in Lansingerland een luxe villa gerealiseerd. Deze villa wordt door Q-Vario voorzien van een modern inbraaksysteem. Hiervoor zal gebruik worden gemaakt van de moderne, flexibele en toekomstvaste beveiligingsoplossing ccsMuSDO, die uitstekend kan worden toegepast voor de beveiliging van luxe woningen.

Daarnaast zal het domotica NIKO Home Control systeem worden toegepast in de woning. Met de Home Control kunt u op één plek eenvoudig verschillende elektrische systemen in uw huis bedienen. Daarnaast wordt deze villa uitgerust met een camerabewakingssysteem en intercom.

De combinatie van deze verschillende installaties maakt het geheel zeer uniek. Zo kunnen er vanuit het inbraaksysteem sturingen gedaan worden voor het aan- en uitschakelen van bijvoorbeeld de verlichting. Door maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden van alle systemen ontstaat een oplossing die voor de opdrachtgever veel comfort biedt en eenvoudig is in gebruik.

Neem contact met ons opGa terug